İstanbul Rumeli Üniversitesi

Geleceğinize imzamızı atıyoruz

İstanbul Rumeli Üniversitesi 56. Silivri Yoğurt Festivali’nde

56. Silivri Yoğurt Festivali, Silivri Belediye Binası önünde açılış korteji ile başladı. Açılış korteji protokolüne İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörümüz Salih Aynural, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey ve Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Akademik ve İdari Personelimiz katılım gerçekleştirdi.

Protokol korteji, Silivri Belediye Binası önünden başlayıp, Atatürk Meydanı’nda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ve açılış konuşmasının ardından sergi açılışlarıyla devam etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar eşliğinde İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Salih Aynural, Rektör Yardımcılarımız, Silivrili vatandaşlarımız ile birlikte Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Sergi Açılışını gerçekleştirdi. Kortej eşliğinde Silivri Belediyesi Mahalle Evleri Sergi Açılışı, Silivri Belediyesi Engelli Ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Sergi Açılışı yapıldı.

56. Silivri Yoğurt Festivali boyunca Silivri Meydan’da yer alan İstanbul Rumeli Üniversitesi standımız Silivri halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Rehberlik Danışmanlarımızın da bulunduğu standımızda Üniversitemizin tanıtımının yanı sıra eğlenceli festival hatıra panosu ve küçük hediyelerimiz oldukça ilgi çekti.